Знайти схованку угрупування Стрільця
Знайти схованку угрупування Стрільця quest.jpg
Гра Тінь Чорнобиля Тінь Чорнобиля
Квестодавець Перехідний квест
Умови виконання

Знайти потаємну кімнату

Нагорода

Флешка Стрільця

Кріт: «...униз крученими сходами до кімнати з колонами, потім до виходу. Потрапляємо до великої кімнати із трубами на стелі. Звідти вниз до другого виходу, виходимо до тунелю і повертаємо ліворуч. Наприкінці буде хід праворуч. Там маленька кімната. Перетинаємо її та повертаємо праворуч. Шукаємо на лівій стіні діру, поруч напис «Не влезай — убьёт!». Це і є вхід до схованки Стрільця
— Детальна інформація про завдання в КПК

Знайти схованку угрупування Стрільця — основний квест у Тінь Чорнобиля.

Отримання квестуРедагувати

Завдання розпочинається після розмови із Кротом за квестом отримати інформацію про Стрільця.

Етапи проходження квестуРедагувати

  • Знайти схованку.
    Карта намальована Кротом.jpg

    Карта намальована Кротом

    За вказівкою Крота спускаємося у підземелля «Агропром». При вході нас очікує бандитська засідка. Знешкодивши бандитів вирушаємо на нижчий рівень підземелля де прийдеться вступити в бій із військовими. В одному із коридорів потрібно знайти вхід у вентиляційну трубу, потім вилізти наверх де якраз знаходиться вхід у потаємну кімнату.
  • Знайти у схованці інформацію про Стрільця. Потрібно знайти флешку, яка лежить у невеличкому сховку в ніші стіни. Взявши флешку одразу з'явиться завдання довідатися про долю Привида.
  • Вибратися із підземелля. Продовжуючи вести бій із військовими виходимо на вищі рівні підземелля. На виході слід очікувати на зустріч із контролером.

НагородаРедагувати

Відвідайте інші вікіпроекти на Вікія!

Випадкова вікі