Капітан Фуртес
Капітан Фуртес.png
Військовий
Прізвище Фуртес
Ігри S.T.A.L.K.E.R.: Поклик Прип'яті
Ранг Ветеран Ветеран, Капітан
Угруповання Військові Військові
Рід діяльності

Десантні операції

Зброя
Спорядження Бронекостюм «Берил-5М»
Додаткова інформація

Капітан Фуртес — персонаж гри S.T.A.L.K.E.R.: Поклик Прип'яті. Військовий. Учасник операції «Фарватер».

Біографія Редагувати

Капітан Фуртес летів на вертольоті з позивним «Скат-2», який зазнав аварії в Залізному лісі. Він і ще двоє бійців — Сержант Газда і Старший сержант Швейко, що вижили після катастрофи, вийшовши на поверхню були атаковані полтергейстом і загинули в бою з ним.

Цікаві факти Редагувати

  • На самому початку гри краще прийти сюди, так як у загиблих є автомати АКМ-74/2 і різноманітне спорядження, що на початку гри дає можливість розжитися досить непоганою зброєю і предметами.
  • Дивно, що він озброєний так само, як і його підлеглі і що він, озброєний гірше, ніж Капітан Тарасов. Швидше за все це зроблено для того, щоб гравець не заволодів хорошою зброєю на ранніх етапах гри.

Відвідайте інші вікіпроекти на Вікія!

Випадкова вікі